LAWBOX PRO

Lawbox heeft een software op maat van advocatenkantoren en grote ondernemingen ontwikkeld! De end-to-end contract automation & management software is ontwikkeld om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Dynamische templates

Dankzij de software dynamiseert u uw template(beheer). Integreer uw contracten rechtstreeks met een bestaand CRM-systeem, importeer data uit externe bestanden en stel een document op in een paar muisklikken. U stuurt de templates, Lawbox doet de rest!

Risicobeheer

Dankzij het centrale templatebeheer, de document-specifieke validatieflows en de ingebouwde restricties wordt het beheren van juridische risico's kinderspel.

Efficiënt

Interne teams (sales, HR, ...) kunnen zelfstandig overeenkomsten genereren. Juristen hoeven zich slechts toe te leggen op de taken die een werkelijke meerwaarde hebben of vooraf aangeduide overeenkomsten of contracten die een bepaalde waarde overschreiden, valideren.

Contract Management

Onderhandel of werk samen aan een document via het platform, stel herinneringen in, bepaal validatieflows en onderteken meteen online.

End-to-end

Beheer de volledige levenscyclus van een overeenkomst, van drafting, onderhandeling en validatie tot online ondertekening en opslag.

Ontwikkelingen op maat

De software inpassen in specifieke business flows of in een bestaande IT-architectuur? Geen probleem! De Lawbox software kan overal aan worden aangepast.

Interesse in LawboxPro?

Laat hier je e-mailadres achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem rechtstreeks contact op met ons via mail contact@lawbox.be

of telefonich 0471 31 74 77