Partena Professional

Over ons

Onze juristen begeleiden en adviseren u in situaties die daarom vragen, bijvoorbeeld bij onderhandelingen en sociaal overleg.

Waarom deze dienst voor juridische documenten?

Het internet heeft het delen van juridische informatie veel gemakkelijker gemaakt - gelukkig maar! Helaas betekent dat ook dat iedereen vandaag outdated, onvolledige of foutieve informatie de wereld kan insturen.

Om een oplossing te vinden, nam het bedrijf Lawbox een paar technisch aangelegde advocaten en juridisch aangelegde techneuten in de arm. Maandenlang werkten ze intensief aan een oplossing. En vandaag vindt u die tool op de website van Partena Professional.

Aanpasbare juridische documenten op maat van ondernemers

De advocaten in ons netwerk stelden een breed gamma aan juridische documenten op waarmee ondernemers hun zaak in goede banen kunnen leiden, van (pre-)starter tot gevestigde kmo.

Ze beseften ook dat bedrijven specifieke behoeftes hebben. Daarom kan elk document worden aangepast naar die behoeftes.

Geavanceerde software voor grote bedrijven en advocatenkantoren

Grotere bedrijven en advocatenkantoren willen hun eigen templates graag dynamisch maken. Voor hen ontwikkelde Lawbox een contract automation & management software: een end-to-end-oplossing waarmee de levenscyclus van een overeenkomst kan worden geautomatiseerd. Van opstelling, onderhandeling en validatie, tot online ondertekening en opslag. De software kan bovendien worden geïntegreerd met bestaande business - en IT-architecturen, white-labels, ontwikkelingen op maat, enzovoort.

Wat anderen zeggen

Bent u een groot bedrijf of advocatenkantoor?

Lawbox ontwikkelde software speciaal voor u! U automatiseert er uw eigen documenten mee.