Document zoeken

Overeenkomst tot aanbrenging

Duur van de vragenlijst {{model.product.durationInMinutes}} min;
Publicatiedatum: {{model.product.creationDate}}
Auteur(s) :
Beschikbare talen : Frans / Nederlands / Engels / Language_ Id

Een aanbrenger is een persoon of een onderneming die zijn ervaring en/of kennis aanwendt om producten en/of diensten van een andere onderneming aan de man te brengen.

Er bestaat echter geen officiële of juridische definitie van het begrip "aanbrenger". Deze activiteit wordt soms verward met deze van een handelsagent of makelaar.

Het begrip "aanbrenger" wordt dus vaak gebruikt wanneer een persoon of een onderneming geen bijzonder statuut heeft.

Een luxe conciërgedienst die zijn cliënten naar hotels leidt of voor hen hotels, luxerestaurants - of winkels reserveert is een aanbrenger voor de hotels.

Meestal wordt een vergoeding voorzien voor de aanbrenger. Soms kan de aanbrenger zelfs hoofdzakelijk, of zelfs exclusief, leven van de commissies die hij als aanbrenger ontvangt.

In ons model kunt u uit verschillende opties kiezen teneinde een op maat gemaakt document te bekomen!

Indien u bijkomende juridische vragen heeft betreffende dit document kan u, na aankoop ervan, voor slechts €35 extra terecht bij een advocaat uit ons netwerk. Deze zal contact opnemen met u op het door u gewenste tijdstip voor een telefonisch overleg van twintig minuten.

U kan na aankoop, indien nodig, zelf de nodige aanpassingen aan het document aanbrengen, gezien u het kan downloaden in Word-formaat.

Wat anderen zeggen

Bent u een groot bedrijf of advocatenkantoor?

Lawbox ontwikkelde software speciaal voor u! U automatiseert er uw eigen documenten mee.