DOCUMENT

Memento

Duur van de vragenlijst {{model.product.durationInMinutes}} min; Publicatiedatum: {{model.product.creationDate}}
Auteur(s) :
Beschikbare talen : Frans / Nederlands / Engels / Language_ Id

Niets zo frustrerend als verdrinken in een zee aan informatie wanneer je op zoek bent naar een zeer precies antwoord op een vraag. Je verliest uren met telefoontjes of opzoekingen op internet om je gewenste informatie te vinden, en dan nog ben je niet zeker of je bron betrouwbaar is. Dat is knap lastig. Je verliest er heel wat kostbare tijd mee en het bezorgt je onnodige stress.

Het Memento in zakformaat is een essentieel hulpmiddel wanneer je iets vergeten bent of aan iets twijfelt dat verband houdt met :

  • arbeidsrecht
  • socialezekerheidsrecht
  • fiscaal recht

Deze sociale zakbijbel bevat alle informatie die nodig is om je HR-departement gesmeerd te laten werken en beslissingen te nemen die perfect zijn afgestemd op je persoonlijke situatie. Hij is een schat aan informatie waaraan je niet voorbij kan als je wil excelleren in je personeelsbeheer.

Het Memento in zakformaat is niet alleen een gids maar ook een team van experts in sociale materie die de bewakers zijn van de inhoud en die doorheen het jaar de juistheid van de gegevens die erin zijn opgenomen controleren en ze waar nodig aanpassen, zodat jij steeds over de meest recente en relevante informatie beschikt.

U kan hier uw bestelling plaatsen. Uw papieren editie wordt vervolgens per post verstuurd naar uw facturatieadres. Mocht u een ander verzendadres wensen, neem dan contact op via legalwebshop@partena.be.