Document zoeken

Reglement voor een online wedstrijd

Duur van de vragenlijst {{model.product.durationInMinutes}} min;
Publicatiedatum: {{model.product.creationDate}}
Auteur(s) :
Beschikbare talen : Frans / Nederlands / Engels / Language_ Id

U gaat online een wedstrijd organiseren? Dan is dit het document dat u zoekt!

Online wedstrijden zijn aan strenge regels onderworpen, teneinde gokspelen te verbieden en de consument te beschermen. De regels zien er, onder meer, op toe dat de prijzen rechtmatig worden uitgedeeld en dat er niet kan worden valsgespeeld.

U doet er bovendien goed aan ook de regels na te gaan van het sociale netwerk waarop u de wedstrijd organiseert, gezien deze uiteenlopende regels kunnen hanteren.

In België hoeft een reglement niet neergelegd te worden bij een gerechtsdeurwaarder.

Indien u bijkomende juridische vragen heeft betreffende dit document kan u, na aankoop ervan, voor slechts €35 extra terecht bij een advocaat uit ons netwerk. Deze zal contact opnemen met u op het door u gewenste tijdstip voor een telefonisch overleg van twintig minuten.

U kan na aankoop, indien nodig, zelf de nodige aanpassingen aan het document aanbrengen, gezien u er toegang toe krijgt in bewerkbaar formaat.

Tot slot mag niet worden vergeten dat de wedstrijd betrekking heeft op de verwerking van persoonsgegevens. Spelers dienen daarom op de hoogte te worden gesteld van deze behandeling. Als u nog geen privacybeleid hebt, kunt u via onze website een privacybeleid opstellen dat voldoet aan de GDPR wetgeving.

Wat anderen zeggen

Bent u een groot bedrijf of advocatenkantoor?

Lawbox ontwikkelde software speciaal voor u! U automatiseert er uw eigen documenten mee.