Document zoeken

Brief tot opzegging van een kantoorhuurovereenkomst

Duur van de vragenlijst {{model.product.durationInMinutes}} min;
Publicatiedatum: {{model.product.creationDate}}
Auteur(s) :
Beschikbare talen : Frans / Nederlands / Engels / Language_ Id

De kantoorhuurovereenkomst is niet onderworpen aan specifieke wetgeving in het Belgisch recht. Bijgevolg gelden de algemene regels met betrekking tot de huur hier.

Om te bepalen of de overeenkomst vroegtijdig kan worden opgezegd, moet in de overeenkomst zelf worden nagegaan of in die mogelijkheid is voorzien.

Indien hieromtrent niets is bepaald en de overeenkomst voor bepaalde duur is aangegaan, zal deze niet vroegtijdig kunnen worden opgezegd, behoudens akkoord van beide partijen. Het is echter aangeraden alsnog uitdrukkelijk te bevestigen dat de overeenkomst een einde zal nemen om een stilzwijgende hernieuwing te vermeiden.

Indien u bijkomende juridische vragen heeft betreffende dit document kan u, na aankoop ervan, voor slechts €35 extra terecht bij een advocaat uit ons netwerk. Deze zal contact opnemen met u op het door u gewenste tijdstip voor een telefonisch overleg van twintig minuten.

U kan na aankoop, indien nodig, zelf de nodige aanpassingen aan het document aanbrengen, gezien u het kan downloaden in Word-formaat.

Wat anderen zeggen

Bent u een groot bedrijf of advocatenkantoor?

Lawbox ontwikkelde software speciaal voor u! U automatiseert er uw eigen documenten mee.