Document zoeken

Handelshuurovereenkomst van korte duur (pop-up store in Brussels Hoofdstedelijk Gewest)

Duur van de vragenlijst {{model.product.durationInMinutes}} min;
Publicatiedatum: {{model.product.creationDate}}
Auteur(s) :
Beschikbare talen : Frans / Nederlands / Engels / Language_ Id

U bent van plan om handelsruimte te huren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, maar u bent nog maar net begonnen met uw activiteit en u wilt zich niet rechtstreeks verbinden tot een "klassieke" handelshuurovereenkomst voor een periode van 9 jaar? U bent eigenaar en wilt uw gebouw voor een periode van maximaal 1 jaar ter beschikking stellen van een bedrijf? Dan is dit contract voor handelshuur van korte duur in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest iets voor u.

De handelshuur van korte duur is het voorwerp van een bijzondere Ordonnantie van 25 april 2019 met betrekking tot de handelshuur op korte termijn, die dwingende bepalingen bevat (die bindend zijn voor de partijen, zonder dat zij hierin een keuze hebben). Dit is bijvoorbeeld het geval voor de duur, die niet langer mag zijn dan 1 jaar.

Ons model en de vragenlijst zijn uiteraard in overeenstemming met de wettelijke bepalingen. Zoals al onze documenten is het contract evenwichtig opgesteld en respecteert het de rechten en plichten van alle partijen.

Wat anderen zeggen

Bent u een groot bedrijf of advocatenkantoor?

Lawbox ontwikkelde software speciaal voor u! U automatiseert er uw eigen documenten mee.