Document zoeken

Verzoek tot hernieuwing van een handelshuurovereenkomst

Duur van de vragenlijst {{model.product.durationInMinutes}} min;
Publicatiedatum: {{model.product.creationDate}}
Auteur(s) :
Beschikbare talen : Frans / Nederlands / Engels / Language_ Id

Uw handelshuurovereenkomst verloopt binnenkort? Vergeet dan de hernieuwing niet aan te vragen tussen de 15e en 18e maand voor de einddatum! De hernieuwing vindt immers niet automatisch plaats.

Het verzoek tot hernieuwing is aan bepaalde voorwaarden onderworpen door de wetgeving ter zake. Het betreft voorwaarden met betrekking tot de vorm, de inhoud en de termijnen. Gezien het dwingende wetgeving betreft, mag hier niet van worden afgeweken.

Gelukkig biedt Lawbox u een modelaanvraag aan en begeleiden we u stap per stap bij het opstellen ervan.

Vergeet evenwel niet dat slechts drie maal de hernieuwing kan worden aangevraagd. De maximumduur, volgend op aanvragen tot hernieuwing, bedraagt dus maximum 36 jaar.

Indien u bijkomende juridische vragen heeft betreffende dit document kan u, na aankoop ervan, voor slechts €35 extra terecht bij een advocaat uit ons netwerk. Deze zal contact opnemen met u op het door u gewenste tijdstip voor een telefonisch overleg van twintig minuten.

U kan na aankoop, indien nodig, zelf de nodige aanpassingen aan het document aanbrengen, gezien u het kan downloaden in Word-formaat.

Wat anderen zeggen

Bent u een groot bedrijf of advocatenkantoor?

Lawbox ontwikkelde software speciaal voor u! U automatiseert er uw eigen documenten mee.